G-TVNotícies

Èxit a la V Acerko LloreTrail i la I Kids&Us Race, reunint participants de totes les edats; consulta la llista de guanyadors:

Vídeo-Resum de la jornada

Serjogins i Milanesi s’han proclamat campions en la 5a edició del Lloretrail Acerko 2024

La emoció va protagonitzar la LloreTrail Acerko 2024 celebrada el passat diumenge, amb la destacada participació d’atletes de bona part del món en aquest esdeveniment organitzat per La Sansi, amb el suport de l’Ajuntament de Lloret de Mar, Esportcat, el Consell Comarcal de La Selva i la Diputació de Girona. Una cursa que va comptar amb les distàncies de 6 km i 16 km, un atractiu recorregut que va atraure 525 inscrits de 17 nacionalitats diferents.

En la categoria masculina dels 16 km, on el desnivell rondava els 800 metres, Dmitrijs Serjogins, atleta internacional de La Sansi, va conquerir la victòria, mentre que en la categoria femenina, l’argentina Maria Florencia Milanesi es va destacar com a campiona.

D’altra banda, en els 6 km, la victòria va ser per Guillem Valverde en la categoria masculina, mentre que en la femenina, l’atleta internacional de Kosovo, Gresa Bakraci, que es prepara per als Jocs Olímpics en la distància de 800 metres, es va proclamar campiona.

Per a més informació técnica, detalls i resultats, visita la página oficial dels organitzadors www.lloretrail.com. Contacte directe: lloret@lasansi.com.

1a Cursa infantil Kids&Us

A més, el mateix dia a les 12:00h es va celebrar amb gran èxit la 1a cursa infantil Kids&Us, amb tots els dorsals exhaurits i amb destacades actuacions en cada categoria: Lucia Jiménez Turner en la categoria 2012-2014, Pol Jiménez Carós en la 2015-2016, Cesc Fraile Parramon en la 2017-2018, i Laia Kiss Adán en la 2019-2024.

Els resultats complets de la Kids Race estan disponibles en aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button