EsportsNotícies

Esports | Bona estrena de les veteranes de l’Atlètic Club i bons resultats de la natació lloretenca als Campionats d’Espanya

Club Natació Lloret

Les piscines Bernat Picornell de Barcelona van ser l’escenari de la Final Territorial Benjamina de Catalunya. El Club Natació Lloret va tenir una destacada representació amb 15 esportistes, mostrant el nivell competitiu que porten durant tota la temporada. Entre els moments més destacats, el nedador Klim Onysko va aconseguir la medalla de bronze en la prova de Q64 de 9 anys, un èxit que mereix tots els aplaudiments i reconeixements.

El següent cap de setmana, a Palma de Mallorca, es va celebrar el Campionat d’Espanya absolut i júnior a les piscines de Son Hugo. El Club Natació Lloret de Mar va destacar gràcies a l’actuació del nedador Joel Arredondo. Joel va competir en 5 proves, aconseguint marca personal i rècords del club en 4 d’elles.

Especialment notable va ser la seva actuació en els 200 metres esquena, on va nedar la final de la seva categoria, acabant en una meritòria 8a posició. En els 50 metres esquena, va quedar a només una posició d’aconseguir una plaça per a una altra final.

Futbol

El passat dissabte 22 de juny, l’equip de Veteranes de l’Atlètic Club Lloret va participar en la “Fogars Cup Femení”, organitzada pel Club de Futbol Fogars de la Selva. En la fase de grups del torneig, es van enfrontar a equips de municipis veïns com Riells, Palafolls i Calella. Els partits, amb una durada de 25 minuts cadascun, van resultar en dues derrotes, un empat i una victòria per a les jugadores de l’equip lloretenc.

L’equip de Veteranes de l’Atlètic és de recent creació, iniciant els seus entrenaments el passat mes de març sota la direcció de Laura Agell, qui també és l’entrenadora de l’equip infantil femení del club. Formades per dones entre 22 i 52 anys, aquestes valentes jugadores han mostrat un gran esforç i il·lusió, decidides a participar malgrat la seva poca experiència en competicions oficials. El club està molt orgullós d’elles i ja treballa en l’organització d’un torneig de veteranes al nostre municipi amb motiu de la Festa Major de Santa Cristina d’enguany.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button