NotíciesSalut

Es fa una crida als lloretencs/es per donar sang aquest dijous i divendres, destacant que les reserves estan sota mínims

El Banc de Sang i Teixits anima novament a la donació de sang als habitants de Lloret de Mar, un acte solidari i de participació ciutadana. Per al donant només és un moment, per a molts malalts pot suposar la vida. Pot donar sang qualsevol persona sana entre 18 i 70 anys que pesi més de 50 quilos.

La pandèmia i Nadal han deixat les reserves de sang sota mínims. Per això, el Banc de Sang ha començat una campanya per augmentar les donacions després del període de festes nadalenques i Cap d’Any, per aquest motiu es fa una crida a la població de Lloret a la recerca de donants en les següents dates d’aquesta setmana:

• Dijous 20 de gener al Centre Cívic del Rieral de 16h a 21h

• Divendres 21 de gener al Teatre de Lloret de 10h a 14h i de 16h a 20.30h

•Per reservar cita (no obligatori però si recomanable):

•AL CENTRE CÍVIC DEL RIERAL el dijous 20 de Gener👉🏻https://donarsang.gencat.cat/ca/vull-donar/cita/recollida/poblacio//10073/lloret-de-mar/20-01-2022/ 

•AL TEATRE el divendres 21 de Gener:
👉🏻https://donarsang.gencat.cat/ca/vull-donar/cita/recollida/poblacio//8264/lloret-de-mar/21-01-2022/ 

La reserva d’hora no és obligatòria, però es demana, en la mesura del possible, fer la reserva per poder controlar en tot moment l’aforament del local. L’hora reservada és orientativa i s’acceptaran donants sense reserva sempre i quant l’aforament del local ho permeti tal i com marquen els protocols de Salut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button