NotíciesSuccessos

Es busca l’autor d’una “bretolada” que ha acabat amb un element històric de Can Saragossa a Lloret de Mar

Tot es pensa que va succeir durant el diumenge 31 de març de matinada i tot sembla un acte de vandalisme. Segons fonts municipals de l’ajuntament no tenen coneixement de cap denúncia, ni testimoni, ni si va ser un accident, fruit del temporal o vandalisme. El tema en qüestió a deixat als veïns de la zona preocupats: un element que presidia l’emblemàtic Can Saragossa de Lloret de Mar, ha estat destrossat fins a caure a terra.

Can Saragossa, un mas amb una història rica i profunda que data dels seus orígens com un dels masos més antics de la vila, ha tingut una transformació significativa al llarg dels anys. Des de les seves reformes modernistes al segle XIX, convertint-lo en un luxós lloc d’estiueig, fins a la seva conversió en un hotel el 1954, Can Saragossa ha jugat un paper central en la vida de la comunitat local.

El mur afectat va ser construït durant la reforma modernista de la casa aproximadament l’any 1910. És una part integral del patrimoni històric i cultural de la zona. Els veïns de la zona s’han mostrat profundament molestos per la destrucció d’aquesta construcció emblemàtica, que representa una part important de la història local.

Segons comunica l’ajuntament recentment, l’element destrossat va estar retirat pels equips de la brigada de manteniment deixant la zona sense restes.

Col·laboració ciutadana

Agraïm un cop més la col·laboració ciutadana per esclarir els fets. En cas que algú hagi pogut visualitzar algun fet relacionat, no dubteu a posar-vos en contacte amb la redacció del diari: info@lloretgaceta.com o trucar directament a la policia del municipi.

One Comment

 1. Cuanta falta d’educació i respecte
  Si és una bretolada , molt malament
  Si ha sigut un accident amb cotxe , pitjor
  Sigui com sigui , una falta greu a la convivència
  Molt greu
  Dessitjo que l’Ajuntament ho arregli i torni a lluir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button