NotíciesSuccessos

Els Mossos busquen quatre joves per una estrebada d’un collaret a una septuagenària des dels seus patinets a Lloret de Mar

Els Mossos d’Esquadra investiguen el robatori amb violència d’un collaret valuós a una dona de una setanta anys, que va tenir lloc ahir dimarts 28 de maig a les 19:53h. Una ciutadana de Lloret de Mar va trucar a les autoritats informant que acabaven de furtar a la dona davant del restaurant Arcadia, situat al carrer Josep Pla i Casadevall, al barri del Rieral.

Segons testimonis oculars, quatre joves es desplaçaven amb patinet elèctric quan un d’ells va identificar el que seria el futur botí. Després de baixar del patinet, va estirar amb força el collaret d’or que duia la dona, fent-la caure a terra. Un cop va aconseguir arrencar el collaret, el lladre es va pujar de nou al patinet i van fugir tota ràpidament.

La dona, després del gran ensurt, es recupera de les ferides que va patir en la caiguda.

Descripció dels autors

Els autors del robatori són quatre nois que es desplaçaven amb patinets elèctrics. Tots anaven vestits amb samarreta de màniga curta i pantalons curts de color negre. Malgrat la ràpida intervenció de la Policia Local de Lloret de Mar, es desconeix la direcció que van prendre després del robatori.

El cas ha estat traspassat als Mossos d’Esquadra, que han iniciat una investigació per trobar els autors del delicte, però fins ara no han aconseguit localitzar-los.

Un fet similar

Aquest robatori no és un cas aïllat en els darrers dies. El passat dilluns 27 de maig, una turista de Luxemburg que estaba a Lloret de vacances, va patir un incident similar amb el mateix modus operandi. El robatori també va tenir lloc a plena llum del dia, al carrer de la Vila, sobre les 16:00h. En aquest cas, també es va produir un robatori amb força d’un collaret.

Els Mossos d’Esquadra estan treballant per identificar i detenir els autors d’aquests robatoris que estan generant preocupació entre els veïns i visitants de Lloret de Mar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button