G-TVNotícies

El restaurant Planiol de Fenals tanca les portes definitivament després d’una dura lluita

Entrevista Restaurant Planiol (febrer 2024)

Finalment, després d’haver esgotat totes les possibilitats, el restaurant Planiol ubicat a la platja de Fenals (Lloret de Mar) s’ha vist obligat a tancar les seves portes el passat diumenge 11 de febrer i han lliurat les claus del negoci a l’administració el passat dijous 29 de febrer després de 71 anys de gestió.

Restaurant Planiol 1 de març 2024

La família es troba molt afectada per la situació, però han decidit traslladar-se al local familiar situat al Carrer Domènech Carles nº 2, a Fenals, a pocs metres del Planiol, on continuaran oferint els seus serveis de restauració. Tot i els obstacles, la determinació de la família Planiol manté viva la tradició i l’esperit del seu estimat restaurant encara que fora de casa seva. Recupera totes les notícies anteriors relacionades sobre aquesta lluita de la família Planiol en aquest enllaç.

Darreres imatges del Restaurant Planiol

8 Comentaris

 1. Si tot i poder-se demostrar que després de 70 anys de gestionar-ho. Van enviar la informació a una adreça que ja no existeix i a nom de la seva mare que feia dos anys que havia mort.
  Diu molt de la qualitat humana de la gent que ens governava en aquell moment.

  1. I diu molt de no fer els tràmits de declarar la mort de la titular i actualitzar les dades. No es culpa de l’administració la desídia.

   1. El canvi de titularitat i actualització de dades a l’administració s’havia fet feia anys. Històries com aquesta no són la primera vegada que passen, malauradament.

 2. Quina vergonya i quina pena! Els han tret la seva llar i un restaurant fantàstic i acollidor que tots els lloretecs adoravem. Donen ganes de plorar. Molts ànims!

 3. Quin cony de mal feien ? Per una legislació absurda es perd un dels millors restaurants de la zona on era un plaer el lloc i el menjar. Els cretins de l’administració mentrestant segeuixen sense posar ma dura de debó contra el turisme de borratxera i soroll. Que da clar que prefereixen la xusma i morralla d’incívics. Vagin demanant el vot. Polítics de baixa estopa.

 4. Em sap molt de greu. Nefasta la administració de Lloret de Mar, tractant-se d’un error que ells han comés, enviant la informació a una adreça que ja no existeix i a nom de la seva mare que feia dos anys que havia mort.

  Només volen que enriquir-se i segur que el nou propietari d’aquesta meravellosa localització deu tenir masa poder i deu haver untat bé ela polítics de Lloret de Mr. Una vergonya!

  El millor restaurant de la zona! I el personal i els mos gent encantadora.
  Seguirem anant al seu nou restaurant, però molt enfadats amb el govern de mafiosos i que no fan res per conservar els únic locals que queden amb gust.

 5. Vivim un desastre en mans de tota mena de polítics insensats, menyspreables i sense sentiments i tota la culpa és nostre per anar a votar. Hauríem de boicotejar totes les eleccions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button