G-TVNotícies

El restaurant Planiol de Fenals tanca les portes definitivament després d’una dura lluita

Finalment, després d’haver esgotat totes les possibilitats, el restaurant Planiol ubicat a la platja de Fenals (Lloret de Mar) es veurà obligat a tancar les seves portes el próxim diumenge 11 de febrer i hauran de lliurar les claus del negoci a l’administració el 29 de febrer després de 70 anys de gestió. La família es troba molt afectada per la situació, però han decidit traslladar-se al local familiar situat al Carrer Domènech Carles nº 2, a Fenals, a pocs metres del Planiol, on continuaran oferint els seus serveis de restauració. Tot i els obstacles, la determinació de la família Planiol manté viva la tradició i l’esperit del seu estimat restaurant encara que fora de casa seva. Recupera totes les notícies anteriors relacionades sobre aquesta lluita de la família Planiol en aquest enllaç.

6 Comentaris

 1. Si tot i poder-se demostrar que després de 70 anys de gestionar-ho. Van enviar la informació a una adreça que ja no existeix i a nom de la seva mare que feia dos anys que havia mort.
  Diu molt de la qualitat humana de la gent que ens governava en aquell moment.

  1. I diu molt de no fer els tràmits de declarar la mort de la titular i actualitzar les dades. No es culpa de l’administració la desídia.

 2. Quina vergonya i quina pena! Els han tret la seva llar i un restaurant fantàstic i acollidor que tots els lloretecs adoravem. Donen ganes de plorar. Molts ànims!

 3. Quin cony de mal feien ? Per una legislació absurda es perd un dels millors restaurants de la zona on era un plaer el lloc i el menjar. Els cretins de l’administració mentrestant segeuixen sense posar ma dura de debó contra el turisme de borratxera i soroll. Que da clar que prefereixen la xusma i morralla d’incívics. Vagin demanant el vot. Polítics de baixa estopa.

 4. Em sap molt de greu. Nefasta la administració de Lloret de Mar, tractant-se d’un error que ells han comés, enviant la informació a una adreça que ja no existeix i a nom de la seva mare que feia dos anys que havia mort.

  Només volen que enriquir-se i segur que el nou propietari d’aquesta meravellosa localització deu tenir masa poder i deu haver untat bé ela polítics de Lloret de Mr. Una vergonya!

  El millor restaurant de la zona! I el personal i els mos gent encantadora.
  Seguirem anant al seu nou restaurant, però molt enfadats amb el govern de mafiosos i que no fan res per conservar els únic locals que queden amb gust.

 5. Vivim un desastre en mans de tota mena de polítics insensats, menyspreables i sense sentiments i tota la culpa és nostre per anar a votar. Hauríem de boicotejar totes les eleccions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button