NotíciesSuccessos

El naufragi d’un patinet i la fuga d’un turisme després de rebentar mobiliari urbà: dues incidències destacades a Lloret de Mar

Resum de les dues incidències

La fuga d’un turisme després d’estampar-se amb mobiliari urbà

Ahir dimecres, 19 de juny, Lloret de Mar va viure dues incidències que van captar l’atenció. Cap a les 19:30h, a l’avinguda Mistral, a l’alçada del restaurant mexicà Panxos, un turisme (Mini Cooper) es va estampar contra un pivot que separa la vorera de la via pública. Després del xoc, el conductor del vehicle va fugir del lloc sense dubtar-ho. Un veí va trucar a la policia i va aportar les dades del vehicle, que segons els testimonis tenia matrícula francesa. Fins al moment, el responsable dels danys al mobiliari urbà no ha estat localitzat. Un dels testimonis lamentava que “si hagués estat una persona, hauria actuat igual; segur que tenia alguna cosa a amagar”.

El naufragi d’un patinet

També ahir dimecres, al voltant de les 17h, uns turistes van llogar un patí a la part nord (zona Rosamar) de la platja gran de Lloret de Mar. Per causes desconegudes, tot i que tot apunta a una fallada de l’estructura, el patí va començar a enfonsar-se fins a quedar completament submergit. Amb l’ajuda de la marea, va arribar a la zona del Burger King del passeig marítim, on va ser rescatat amb la col·laboració dels veïns, protecció civil i un socorrista. Afortunadament, no es van haver de lamentar ferits, ja que els ocupants van poder arribar nedant a la sorra.

Després de gairebé quatre hores, van aconseguir portar el patí a terra ferma i el van amarrar a l’estructura del passeig. Aquest matí (dijous 20 de juny) encara es trobava al lloc a l’espera de ser transportat. Aquest incident, que va generar preocupació entre els banyistes i els veïns, destaca la importància de la seguretat i el manteniment adequat dels equips de lloguer a les zones turístiques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button