NotíciesSalut

Dijous 4•M: Xerrada gratuïta al CAP del Rieral sobre els perills que representa seguir alguns règims massa estrictes

Des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva organitzen diferents activitats dirigides a la ciutadania i jornades adreçades, sobretot, a professionals de l’àmbit social i de la salut. 👉🏻Aquí pots consultar l’agenda amb el seguit d’actes que es porten a terme al llarg de l’any.

Avui compartim la propera acció que es durà a terme a Lloret de Mar al CAP Dr. Francisco Benito (CAP Rieral) situat a l’Avinguda Vidreres, 179-181 el dijous dia 4 de maig de 18:00h a 19:00h: una xerrada gratuïta amb el títol de DIA INTERNACIONAL SENSE DIETES.

La xerrada té per objectiu tractar l’acceptació del cos i la diversitat de les seves formes. També abordar els perills que representa seguir alguns règims massa estrictes sense la supervisió d’un professional. Cal reservar plaça enviant un mail a nutricioapiac@salutms.cat, indicant nom i cognoms amb l’assumple: Sense Dietes Lloret.

Cal recordar que el Dia Internacional sense Dietes, se celebra el dissabte 6 de maig. És una data recordatòria per crear consciència sobre el dany físic que corren les persones que s’exposen a règims dietètics estrictes, que fins i tot poden conduir a la mort.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button