NotíciesSuccessos

Denuncien diversos turistes per alteració de l’ordre públic a Lloret de Mar

La temporada turística a Lloret de Mar ha començat amb diversos altercats protagonitzats per turistes, fet que ha generat preocupació entre els veïns, que temen que això només sigui el començament. En les darreres setmanes s’han registrat incidents com baralles, robatoris, rescats i alguns atropellaments, un dels quals gairebé mortal. La víctima d’aquest últim cas es debat encara entre la vida i la mort.

Per a més detalls sobre els últims successos a Lloret de Mar, es pot consultar el següent enllaç: Lloret Gaceta – Successos.

Durant aquests darrers dies, tot i que no s’han produït situacions de gravetat extrema ni han acabat en tragèdia, s’han registrat diverses denúncies per alteració de l’ordre públic. Entre els incidents destacats, s’inclou el cas d’un jove turista ebri que va pujar a la caseta de la gasolinera de Fenals a plena llum del dia, i un altre turista, també ebri, que es va penjar del balcó del seu apartament, amb el perill que això suposava.

Jove ebri puja a la caseta de la benzinera de Fenals


Jove ebri posant en perill la seva vida

Ambdós joves han requerit els serveis d’emergències i han estat denunciats per alteració de l’ordre públic. La situació ha posat en alerta els equips de seguretat i emergències locals, que esperen poder controlar aquests comportaments durant els propers mesos d’estiu.

8 Comentaris

 1. Aquest és siempre la clase de turisme que tenim i ningú diu ni fa res!!! Una pena q fa q molta gent decideixi buscar un altre lloc per viure…una pena veure tan deteriorat Lloret

  1. Si, decir si, pero, hacer, no.
   Vivo en frente del Surf-Mar, y ahora mismo, un jaleo de jóvenes de colegios, en el jardín, mientras los turistas de vacaciones, y nosotros toda la temporada, lo tenemos que aguantar. No entiendo porque la direccion del hotel no dice nada. Que pena Lloret y Fanals ahora también.
   Sr Alcalde, porfa, revisa su visión y ideas sobre el turismo de masa, y Lloret volverá como hace muchos años. Agradable.

 2. En las zonas urbanas, nos preparamos para recibir a toda la gente excitada y la música y los gritos que la acompañan, día y noche. Ya es hora de que la policía tome medidas más duras contra los alquiladores.

  1. el número de alquileres turísticos debe reducirse drásticamente. Hay que elevar el nivel del turismo. Esto significa mejorar los servicios y limitar el número de locales nocturnos.

 3. El pasado sábado desde el balcó de una habitacion del hotel TEN LLORET (antiguo Pirineus, Don Juan Center) meaban a las personas que pasaban por la acera. Eran las 18.30 h. Vinieron 4 coches de los Mossos.

 4. Això es repeteix cada any,mobilitzant policia, ambulàncies,que poden servir per persones que realment u necesitan,ells su buscan,sen de divertí beben,els hotelers no controlan res,terrazas habitación deu persones beben,música a tope,no a la nit,si no a cual se vol hora,els del poble paguem y callem,tot te un límit,això no es pot permetrà,volem turistes,pro que es comportin,per passeu bé,no ya necesitan de aquests tonteries,u fan al seu Pais?

 5. He vivint 4 años en Lloret i havia gent que deia
  Que vingen turistas a Lloret malgrat que es pixer am el carrer , es millor que vingui gent que façi el que vulgui, a no teniu turistes. Am aquet pensament que vulgeu.

 6. A ver, alguien no sabe el tipo de turismo que tenemos aquí??. Cada año es lo mismo.Yo cogía a todos esos impresentables y después de que pasen la borrachera, que hagan la maleta y de vuelta a su casita.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button