EsportsNotícies

Comença una nova edició de l’Eurockey Cup U15 i FEM15 a Lloret de Mar com a seu

Un any més, i després de l’èxit de la categoria U17/FEM17, arriba una nova edició del torneig internacional d’hoquei patins Eurockey Cup, que arrencarà amb un total de 58 partits que es disputaran a les pistes de Lloret de Mar i Blanes. Lloret de Mar serà la seu principal del torneig i acollirà l’acte de presentació i la fase final de la competició, que es disputarà demà dimarts 31 d’octubre i el dimecres 1 de novembre.

El torneig està format per un total de 24 equips –16 en categoria U15 i 8 en categoria FEM15– de 7 països diferents d’Europa amb més de 240 jugadors i jugadores inscrits entre les dues categories.

Aquest diumenge, a partir de les 11:00h, tindrà lloc la presentació al Pavelló Municipal d’Esports de Lloret de Mar. A les 16:00h començaran els primers partits del torneig, que s’allargaran fins dimecres 1 de novembre, dia de les finals, que començaran a les 10:30h (categoria FEM15) ia les 12:00h (categoria U15). Les dues finals es disputaran al Pavelló Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

En total, comptant la fase de grups i les fases finals, es jugaran un total de 58 partits de màxim nivell de patins d’hoquei base en 4 dies intensos a la Costa Brava.

Podreu seguir els partits en directe pel canal de YouTube de l´organització: youtube.com/eurockeycup. A més, podeu consultar el calendari i els resultats de la competició a eurockey.info.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button