NotíciesTurisme

Canyelles es queda sense llum per segona vegada aquesta temporada.

Diversos veïns de Canyelles s’han posat en contacte amb nosaltres per denunciar la precarietat de les instal·lacions elèctriques que pateix Canyelles des de fa anys, i és que quan arriba la temporada alta es queden sense llum any rere any.

La culpa de tot és d’Endesa que té una avaria i no ho soluciona, a més a més té unes instal·lacions molt antigues i no fa res per solucionar-ho. Actualment, estan funcionant amb generadors amb el que això comporta, sorolls, fum i mala imatge de destinació turística.

L’Ajuntament de Lloret de Mar ha dit que pren nota, però diu que és un tema d’inversió en el cablejat elèctric. Canyelles porta sense llum directe des de la matinada de dimarts a dimecres.

La preocupació dels veïns és que aquests talls no es repeteixin any rere any, donat que no tenen cap garantia que això no torni a passar i demanen que es pressioni perquè s’inverteixi en aquesta infraestructura que porta així des del dia en què es va construir la urbanització i demanen tant a l’ajuntament com a Endesa que arreglin d’una vegada aquestes instal·lacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button