El PobleNotícies

Avancen a bon ritme les obres de reparació del passeig marítim de Fenals a Lloret de Mar

Vídeo realitzat per Mak Mavic (Juny 2024):

Les tan esperades obres de reparació al passeig marítim de Fenals a Lloret de Mar, van començar ja fa un mes, el 6 de maig. Amb un pressupost de 1,8 milions d’euros finançats pel Departament de Territori de la Generalitat, es preveu que aquestes millores permetin la reobertura del passeig durant la temporada turística.

Els licitadors, com les guinguetes (chiringuitos) i centres d’oci i activitats han estat reubicats provisionalment en altres zones per poder continuar amb la seva activitat i per permetre l’avenç de les obres.

S’estima que les feines, amb una durada aproximada de dos mesos, culminin a principis de juliol. Les obres se centren principalment en la substitució de 250 metres de mur de contenció per reparar els trams del passeig que s’han enfonsat. Aquests danys van ser causats pels temporals del mes de març, que inicialment va descalçar part del paviment, i va provocar un esvoranc que ha tallat el passeig en una secció de 90 metres.

Des de l’aparició dels danys, l’Ajuntament de Lloret de Mar ha mantingut la zona acordonada i instal·lat tanques per impedir-ne l’accés. Aquesta situació ha restringit el pas de vianants aproximadament a la meitat del passeig, que té una longitud total de 750 metres.

Amb l’inici de les obres, s’espera una millora significativa en la seguretat i l’accessibilitat del passeig, permetent a residents i visitants gaudir plenament de tots els seus serveis i atractius durant la temporada estival.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button