ActivitatsNotícies

Apunta’t a la ruta solidària amb final a Can Pepet amb dinar popular organitzat pel Centre Excursionista de Lloret de Mar

El Centre Excursionista de Lloret de Mar, que celebra el seu 30è aniversari aquest any, presenta una emocionant activitat solidària en col·laboració amb La Marató de 3Cat. Els detalls de l’esdeveniment són els següents:

Qui organitza?

El Centre Excursionista de Lloret de Mar, destacant-se com a organitzador d’activitats diverses com senderisme, escalada i sortides amb raquetes, commemora el seu 30è aniversari aquest any. A més, ofereix formació i tramita llicències federatives.

Descripció de l’activitat:

Sortida diumenge dia 17 de desembre a les 7:00h des de les pistes d’atletisme de Lloret de Mar amb destinació a l’estació de bus de Tossa. Des d’allà s’iniciarà una ruta de 13km amb un desnivell acumulat de 700m pel pintoresc itinerari de la Costa Brava fins arribar a Lloret de Mar.

Un cop allà gaudireu d’un dinar popular a Can Pepet amb una fantàstica fideuà. Des del centre comuniquen que es pot participar només a la caminada, només al dinar o ambdues opcions. No hi ha requisits específics.

Cal inscripció?

Inscripcions obertes fins avui dijous 14 de desembre a les 00:00h. És requisit estar federat o tramitar una llicència temporal. Per a inscripcions i més informació, podeu visitar la web dels organitzadors: www.celloret.cat o contacteu amb el Centre Excursionista de Lloret de Mar al 676 886 144.

Preu:

Preu de la caminada: donació de 10€ + llicència temporal 7€. El preu del dinar és d’11€, als quals s’afegeixen 5€ destinats a la donació solidària.

Fons Solidari per La Marató:

El 100% dels fons recaptats, excepte els 7€ destinats a la llicència, serà donat a La Marató.

Un dia d’aventura, solidaritat i natura espera als participants d’aquest esdeveniment únic.

Centre Excursionista de Lloret de Mar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button