El PobleNotícies

Últimes notícies de la Zona Verda a Lloret: 9.500 vehicles ja gaudeixen del servei i s’activen 170 places a Sa Caleta

Durant aquest mes d’octubre de 2023 s’ha superat la xifra d’activacions de distintius de Zona Verda del primer any (2022), amb pràcticament 9.500 activacions. L’Ajuntament va posar en marxa la Zona Verda de Lloret l’1 de març de 2022. Inicialment es van establir les següents zones d’estacionament: CAP Can Xardó, Pistes de raqueta (Av. Senyora de Rossell), Zona Esportiva (carrer dels Mestres), Teatre i Pl. Esteve Fàbregas (Fenals). 

El maig de 2022 s’hi va afegir la Zona Verda Exclusiva del nucli antic i al novembre es va establir la zona d’estacionament de Sa Caleta també com a Zona Verda durant els mesos d’hivern. 

Actualment, es disposa de prop de 1.000 places de Zona Verda que prioritzen l’estacionament dels residents de Lloret, que s’incrementa a partir d’avui, 2 de novembre amb 170 places addicionals a Sa Caleta, com a zona NO exclusiva: Residents amb el distintiu de la Zona Verda activat: gratuït, vehicles sense distintiu: equivalent a Zona Blava i temps màxim d’estacionament: 48 h (tots els vehicles han d’obtenir tiquet).

La inversió total per a la implantació de la Zona Verda a Lloret de Mar ha estat de 151.062,73€, que inclouen l’adquisició de parquímetres i la senyalització (tant vertical com horitzontal). 

Aquestes actuacions s’han finançat a través del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, NEXT GENERATION EU.  

Dins el marc d’aquest finançament, també s’ha dut a terme l’ampliació de la Zona Blava de temporada a la zona de Boadella, amb una inversió de 123.030,14 €, i l’adequació de l’aparcament dissuasiu d’Avinguda Alegries, per un import de 36.330,37 €.

🟢Consulta tota la info de la Zona Verda en aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button